Bachbloesemtherapie

Bachbloesemtherapie is een verfijnde natuurlijke geneeswijze op basis van energetische frequenties van bloemen en planten die je helpt je lichaam terug in evenwicht te brengen. Bachbloesemtherapie bestaat uit 38 verschillende Bachbloesems en omvat de verschillende gemoedstoestanden die de werking hebben van een katalysator voor meer geluk en vreugde in je leven.


‘Zolang je met negatieve gemoedstoestanden door het leven gaat zal ziekte en ongeluk je metgezel zijn’, was Dr. Bach zijn overtuiging. 


Moeilijke omstandigheden zijn eigen aan het leven. Doorheen de jaren stapelen onverwerkte emoties zich op waardoor je uit balans raakt. Door ingrijpende gebeurtenissen zoals bv. een scheiding, het verlies van een dierbare… raakt dit evenwicht verstoord met negatieve gemoedstoestanden als resultaat. Denk maar aan angsten, driftbuien, overbezorgdheid, depressie, jaloezie, eenzaamheid, vermoeidheid, wanhoop …

Dat resulteert in innerlijke blokkades en fysieke en/of psychische klachten. Met de Bachbloesemtherapie gaan we samen op zoek naar waar je uit balans bent gegaan en stellen we een selectie Bachbloesemremedies op maat op om je onderliggende blokkades aan te pakken en/of bij te sturen. Bachbloesemtherapie is hierbij de meest aangewezen methode. Er is geen andere methode die dit op zo’n fantastische manier kan verwezenlijken. 

De werking varieert per persoon. Gemiddeld genomen zal je de eerste subtiele veranderingen na 1 à 2 weken beginnen te merken. 

makkelijk in gebruik
(druppels in water / in bad / in je crème / puur op je lichaam …)
– inzetbaar bij jong en oud (ook tijdens zwangerschap en/of borstvoeding)
100 % veilig én natuurlijk
zacht helende werking
– geschikt voor mensen én dieren

Bekijk (binnenkort) alle bachbloesemremedies en hun werking in de webshop van Luce