Hoi, ik ben Annelies van Luce. Selfcare is voor mij van essentieel belang om me goed in mijn vel te voelen.


Dat ondervond ik aan den lijve toen ik in 2016 mama werd. Het allermooiste wat mij ooit is overkomen, maar ook het meest ingrijpende … Een zware bevalling in combinatie met hormonen uit balans, een angstige overbezorgdheid naar mijn baby toe, de opeenstapeling van gebroken nachten, mezelf wegcijferen en niks uit handen willen geven, leidde ertoe dat ik mentaal en lichamelijk helemaal uitgeput was en uiteindelijk crashte.

Ik leerde weer luisteren naar mezelf. Dit heeft voor mij zoveel in beweging gezet. Met vallen en opstaan leerde ik weer luisteren naar mijn lichaam, mijn diepste verlangens en behoeften. Na 10 boeiende jaren in het basisonderwijs, vond ik de moed om mijn passie voor natuur en gezondheid te volgen.

‘Pas als je goed voor jezelf zorgt, kun je het beste van jezelf geven’


Ik geloof in een holistische benadering – dat alles met elkaar is verbonden. Daarom wil ik waardevolle en natuurlijke therapieën samenbrengen die het zelfhelende vermogen van jouw lichaam aanwakkeren in mijn concept: Luce. Mijn missie is jouw energie weer te laten stromen én je weer in verbinding brengen met jezelf.

Natuurlijk stralen met Luce

Kan Luce jou weer in balans brengen?

Tot snel,
Annelies

wat klanten vertellen
OOK VAN BINNENUIT STRALEN?

VOEL JE WELKOM

MAAK EEN AFSPRAAK