Kom tot rust met het holistische schoonheidsritueel van Colour & Spice

Een methode die jouw natuurlijke uitstraling, je huid en je energie versterkt in 6 maanden tijd? Dat is de holistische filosofie van Colour & Spice. Het gaat over de essentie: jouw levensenergie, wie je bent, wat je voelt en wie je als vrouw wilt zijn.

De magische behandelingen van Colour & Spice

Deze zorgvuldig samengestelde mengeling van kruiden, bloemen-, edelsteen én plantenextracten focust niet enkel op de buitenkant, maar op het grote geheel van schoonheid. Dat gaat niet van de ene op de andere dag. Er zijn zes maanden nodig om in balans te komen. Door extra voeding te geven aan je grootste orgaan, je huid, beweeg je je op een liefdevolle manier richting een oplossing.


Je huid als spiegel van je binnenwereld

 • DE GROTE SCHOONMAAK – DETOX
  Deze fase betekent knopen doorhakken en loslaten wat niet meer bij je past om zo ruimte te creëren voor jezelf. De krachtige ingrediënten van de DETOX producten van Colour & Spice zuiveren en herstellen op emotioneel, energetisch en lichamelijk niveau. Afvalstoffen worden opgeruimd en na een periode van 2 maanden heeft je huid haar natuurlijke glans en schoonheid terug.
 • EVENWICHT VINDEN – REBALANCE
  Tijdens deze fase onderzoek je wat jouw uitdagingen en valkuilen zijn. Met de REBALANCE lijn van Colour & Spice werk je aan een sterk fundament voor een stralende huid. Je brengt brandstof naar de juiste plek brengen en vult je systeem aan nu de weg vrij is. Deze voedende en opbouwende formule geeft ondersteuning aan het zelfhelend vermogen van je huid.
 • IN VERBINDING MET JEZELF – UPLIFTING
  Als je karakter, uiterlijk en levensstijl verbonden zijn met je ware aard, dan zul je je overal thuis voelen. Tijdens deze fase ga je jouw essentie en intenties uitdragen. Je brengt je innerlijk naar buiten en leert communiceren wie je bent – eerlijk, puur jezelf. De rijke UPLIFTING producten van Colour & Spice zorgen dat je huid er gezond en gevoed uitziet. Door de voorgaande stappen van DETOX en REBALANCE profiteert je huid optimaal van de krachtige werking van de UPLIFTING huidverzorgingslijn.
 • GEEN INDELING IN HUIDTYPEN
  Wist je dat een verstoord huidbeeld zoals droogheid, overmatige productie van talg of een vroegtijdige huidveroudering niet alleen door lichamelijke, maar ook door emotionele onbalans kan ontstaan? Daarom past de mooie, natuurzuivere productlijn van Colour & Spice zo goed bij Luce.   
Meer weten over
Colour & Spice
behandeling?
maak vrijblijvend
een afspraak &
wees welkom

Ontdek alles wat er nodig is om jouw huid mooi en gezond te houden. Boek je Colour & Spice behandeling bij Luce.